STOCKHOLM

LOKALA PARTNERS


Ingen hållbarhet utan samarbete! Därför arrangerar vi we_change tillsammans med några av de största och ballaste företagen, organisationerna, myndigheterna och kommunerna i Sverige. Det här är de partners ni får träffa i Stockholm:


 • Sida

  Sida är en statlig myndighet som arbetar på uppdrag av Sveriges riksdag och regering för att minska fattigdomen i världen. Läs mer om Sida här.

 • SEB

  SEB är en av Sveriges fem största banker. Deltar i we_change för att de vill vi möta fler unga och skapa dialog om finansiella tjänster och hållbarhet. Läs mer om SEB här.

 • WWF

  WWF är en organisation som arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. Läs mer här.

 • Ikea

  IKEA är ett av världens största möbelföretag med 315 varuhus i 27 länder. Deltar i we_change för att skapa en dialog med gymnasieungdomar kring hållbarhet och ta del av deras idéer och tankar om hur man kan leva ett mer hållbart liv hemma. Läs mer om IKEA här.

 • H&M

  H&M är ett världens största klädföretag med 4 400 butiker i 64 länder. Deltar i we_change för att inspirera och utbilda ungdomar i H&Ms hållbarhetsarbete. Läs mer om H&M här.

 • Henkel

  Henkel är ett företag med tre affärsenheter med varumärken inom både hårvård, lim och inom städ och tvätt. Henkel vill vara med och informera unga om vad hållbar konsumtion är och vilka smarta val som de kan göra i sin vardag för en mer hållbar omvärld. Läs mer här.