HELSINGBORG

LOKALA PARTNERS


Utan samarbete ingen hållbarhet! Därför arrangerar vi we_change tillsammans med några av de största och ballaste företagen, organisationerna, myndigheterna och kommunerna i Sverige. Det här är de partners du får träffa i Helsingborg:


 • Helsingborgs Stad

  Helsingborg Stad deltar i we_change för att det ger en fantastisk möjlighet för ungdomar att samverka kring centrala samhällsfrågor och att lärandet kring global hållbarhet förstärks och fördjupas. Läs mer om Helsingborgs kommun här.

 • Ikea

  IKEA är ett av världens största möbelföretag med 315 varuhus i 27 länder. Deltar i we_change för att skapa en dialog med gymnasieungdomar kring hållbarhet och ta del av deras idéer och tankar om hur man kan leva ett mer hållbart liv hemma. Läs mer om IKEA här.

 • WWF

  WWF är en organisation som arbetar för att hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer och bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. Läs mer här.

 • H&M

  H&M är ett världens största klädföretag med 4 400 butiker i 64 länder. Deltar i we_change för att inspirera och utbilda ungdomar i H&Ms hållbarhetsarbete. Läs mer om H&M här.

 • SEB

  SEB är en av Sveriges fem största banker. Deltar i we_change för att de vill vi möta fler unga och skapa dialog om finansiella tjänster och hållbarhet. Läs mer om SEB här.

 • Sida

  Sida är en statlig myndighet som arbetar på uppdrag av Sveriges riksdag och regering för att minska fattigdomen i världen. Läs mer om Sida här.